Dette er en spansk
inspireret ret, der nemt kan gøres mexicansk og spicy, ved at tilsætte lidt
tomater, chili, spidskommen og koriander. Nyd retten som den er eller som fyld
i tortillas.
Arbejdstid: 20 min.
Koge-/stegetid: 20 min. Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
300 g hakket oksekød
1 spsk olie
1 løg (finthakket)
1 fed hvidløg
(finthakket)
1 grøn peberfrugt,
tern eller strimler
2-3 spsk rosiner
2 spsk oliven
1 laurbærblad
2 dl bouillon (vand
+ terning)
150 g ris
persille (hakket)
*
Brun kødet på en
pande med olie.
Tilsæt løg, hvidløg
og peberfrugt og steg under omrøring 5 min.
Krydr med salt og
peber og tilsæt rosiner, oliven, laurbærblad og bouillon.
Lad retten simre 10 min
til væsken er kogt ind.
Kog risene efter
pakkens anvisning.
Løsn risene med en
gaffel og vend dem i kødet.
Drys med hakket
persille og server straks.
INFO: Millionbøf er en dansk oksekødsret, der kan serveres
med både kartofler, pasta og ris. Navnet kommer af, at kødet under svitsning
deles i mange små stykker.
X - madABC.dk er en kogebog med nemme madopskrifter, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min. og...
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin