750 g broccoli
salt og peber
80 g bacon (fx. pancetta)
2 fed hvidløg
2 flåede tomater fra dåse
2 spsk smør
¾ l hønsebouillon
150 g spaghetti
50 g reven pecorino
Broccoli skæres i buketter.
Halvdelen snittes i mindre fine stykker.
De resterende broccoli-buketter koges 10 minutter i letsaltet vand.
Holdes herefter varme.
Bacon skæres i tern. Hvidløg pilles og skæres i tynde skiver.
Tomaterne presses fri for saft og kerner. Skæres herefter i fine tern eller strimler.
Hvidløg og bacon sauteres let af i lidt olie.
Tomattern sauteres med til grødlignende konsistens.
Stilles herefter tilside.
De kogte broccoli tages op af gryden og der tilsættes istedet de
fintsnittede broccoli og dette koges ca. 10-15 min.
Urterne pureres og koges atter op sammen med spaghettierne som er skåret i 5 cm lange stykker, samt tomat- og hvidløgsmassen.
Koges endnu 10 min og smages herefter til med salt og peber.
De tilsidesatte hele broccoli lægges i dyb suppetallerken sammen med suppe og friskreven ost.