Denne italienske
suppe er genial restemad, hvis du har nogle grønsager og ris, der skal bruges.
4 portioner.
Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca. 30 min. Fryseegnet.
#
2 løg
2 gulerødder
1-2 persillerødder
eller 150 g knoldselleri
150 g røget bacon
2-3 fed hvidløg
1 dåse hakkede
tomater
1 liter bouillon
eller vand 100 g grønne linser (fra Puy)
1-2 dl kogte ris
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør:
1 glas grøn
basilikumpesto
evt. brød
*
Rens grønsagerne, og
skær dem i små stykker.
Skær bacon i små
terninger, og steg dem gyldne i en tykbundet gryde.
Tilsæt knust hvidløg
og steg i 1 minuts tid.
Tilsæt alle grønsagerne,
og lad det simre i et par min.
Tilsæt tomater,
bouillon og linser.
Lad suppen småkage i
ca. 20 min., til linserne er møre.
Tilsæt ris, og lad
dem blive varme.
Smag til med salt og
peber.
Server suppen med
pesto og evt. brød
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin