Suppe:
500 g  flæskeben, svinekøds kødben
1,5 tsk  salt
1 tsk  det tredje krydderi
3 spsk  grofthakket frisk koriander eller forårsløgstilke
Kog kødbenene i vand i 1 time, skum af med en ske indimellem. 
Tag benene op og tilsæt salt og det tredje krydderi.
Koriander tilsættes lige før servering.
Wonton:
1 pakke wonton dej
Fars:
500 g  hakket svinekød
1 tsk  salt
1 tsk  peber
1 tsk  det tredje krydderi
1 tsk  sesamolie 
Rør farsen sammen og læg 1 tsk  fars på et stykke wonton-dej. 
Pak wonton-dejen om farsen til en lille "pengepose".
Læg wonton'erne i kogende vand og kog i 5-7 min.
Wonton'erne varmes i suppen før servering.
Pynt med frisk koriander eller forårsløgstilke.