
 
Lammekoteletterne
har fået en sprød panade blandet af nødder, brød krumme og frisk rosmarin
"limet" på med en god sennep. 
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
25 g nødder 
1 skive lyst brød
uden skorpe 
1 kvist rosmarin
eller 3 kviste timian 
4-6 lammekoteletter 
10+10 g smør 
1 spsk dijonsennep 
 
Tilbehør:
kartoffelmos og grønsager 
*
 
1. Hak nødder, brød
og rosmarin eller timian sammen. 
 
2. Brun koteletterne
på en pande med smør. 
Skru ned for varmen
og steg dem 1-2 min. på hver side. 
Læg dem i et ovnfast
fad. 
 
3. Pensl
koteletterne med sennep og pres lidt af nøddeblandingen over hver kotelet. 
Fordel små
smørklatter over og gratiner dem under grillen i ovnen 2-3 min. 
 
4. Server fx med
kartoffelmos og grønsager. 
 
TIPS: Svinekoteletter
og kyllingefileter kan tilberedes på samme måde de skal blot steges i
henholdsvis 6 og 10 min, før de gratineres.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin