Logo

Nakkefilet i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg nakkefilet
150 g margarine
½ kop tomat ketchup
2 tsk fransk sennep
200 g bacon i tynde skiver(skæres i tern)
1 stort løg (hakkes groft)
2 laurbærblade
salt
peber
1 bundt persille (hakkes)

Brun kødet i margarine.
Løg og bacon brunes med.
Kom salt, peber, laurbærblade sennep og tomat ketchup i.
Det hele koger i ca. 1 ½ til 2 timer.
Afkøles til næste dag.

Skær kødet i skiver, læg det i et ovnfast fad, hæld lagen over kødet, sættes i ovnen ved 180 gr. i ca. 20 min.
Drys hakket persille over retten, der steger ca 10 min. endnu.
Server ris eller kartoffelmos til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er det en god ide med en regering over midten?




Effektiv reklame - klik her