Logo

Nakkefilet med brunkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kg nakkefilet
1 lille hvidkålshoved (ca. 1 kg)
2-3 gulerødder
2 løg
¼ selleri 100 g
½ dl sukker
20 g smør eller margarine
¼ tsk stødte nelliker
Tilbehør: Sennep og 9 skiver rugbrød

       
Skær hvidkålshovedet i kvarte, fjern stokken og snit kålen.
Skær urterne i store stykker.
Smelt sukkeret i en stor tykbundet gryde og brun det.
Pas på, det ikke branker.
Tilsæt fedtstoffet, brun den snittede kål heri et par minutter.
Dæmp varmen.
Læg urterne og kødet ned i kålen, så kødet er dækket af kål.
Drys med nelliker, salt og peber.
Tilsæt 2 dl vand og lad retten koge under låg ved svag varme i 1 ½ time. Vend kødet efter 45 minutter.
Tag kødet op af gryden og lad kødet hvile pakket i alufolie i ca. 20 minutter.
Smag kålen til. Skær kødet i skiver og server det med urter og kål.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lune kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!