Logo

Napoleonskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 plader frossen butterdej

Fyld
2 æggeblommer
4 spsk sukker
3 små top-tsk hvedemel
2-2 ½ dl mælk el fløde
1 tsk vaniljesukker
½ dl piskefløde
50 g hindbærmarmelade

Pynt
glasur af 50 g flormelis ( ½ dl )

Lad butterdejspladerne tø op ved stuetemperatur ca. 20 min.

Creme:
Æggeblommerne piskes med sukkeret, heri hvedemel og mælk eller fløde, og det hele koger op under stadig piskning.
Cremen skal koge kraftigt op, og afsvales. Så røres vaniljesukker og flødeskummet i.

Prik de optøede butterdejsplader med en gaffel.
Bag dem på næstnederste rille ved 210° i 8-10 min. til de er gyldne og høje.
Flæk de bagte stykker butterdej i to.
Kom hindbærmarmelade og creme på bunden af kagerne og kom glasur på toppen, før de lægges over.
Stængerne skæres med en skarp kniv i 8 dele.
Kagerne skal først lægges sammen, lige før de skal bruges, ellers bliver de bløde.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.191 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her