
 
Kog først
kartoflerne halvmøre og rist dem så færdige i olie. Her har vi tilsat
sukkerærter og purløg og smagt til med lidt sennep. 
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen. 
 
#
400 g nye kartofler 
1 spsk olie 
150 g sukkerærter
(fintsnittede) 
evt. 1 tsk
dijonsennep 
1 bdt purløg
(fintsnittet) 
salt og peber 
*
 
Skrub kartoflerne
rene, kog dem i letsaltet vand i 10 min og hæld dem i et dørslag. 
 
Rist kartoflerne
møre på en pande med olie i ca. 5 min. 
Tilsæt sukkerærter
og steg et par min. 
Krydr med salt og
peber og evt. sennep. 
Drys med fintsnittet
purløg og server.
 
TIPS: Kartoflerne
kan skæres i halve eller kvarte inden stegning. 
Velegnet som tilbehør
til et stykke røget eller stegt fisk, kotelet, kylling eller bøf. 
 

 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin