Logo

Oksebouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kg oksekød og ben
1 selleri
2 gulerødder
2 porrer
1 persillerod
2-3 l. vand
1 suppevisk (6 stilke persille og 1 stilk timian)
salt, peber
 
Vask kød og ben i koldt vand, kom begge dele i en stor gryde og dæk med
koldt vand.
Bring det langsomt i kog og skum suppen et par gange.
Gør grønsagerne i stand og skær dem i grove tern.
Kom suppevisk og grønsager i suppen.
Kog suppen ca. 2 timer.
Tag kød og ben op.
Si suppen, skum den fri for fedt og smag til med salt og peber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtanretning med cherimoyaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os