Kogetid i trykkoger: 45 min. 
2½ kg oksetværreb eller spidsbryst 
¾ spsk salt pr. l vand 
2 tsk groft peber 
2 porrer 
2 gulerødder 
1 tyk skive selleri 
1 persillerod 
suppevisk af: porretop og persillekviste 
Peberrodssauce: 
3 spsk smør eller margarine 
3 spsk hvedemel 
4½ dl suppe 
reven peberrod 
salt, peber 
* Tilberedning
Kom kødet i trykgryden med vand der lige dækker. 
Tilsæt krydderier, grønsager og suppevisk. 
Luk for trykkogeren og bring den på tryk. 
Lad det koge i 45 min. 
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt. 
Tag kødet op og si suppen. 
Smelt smørret til saucen og rør det sammen med melet. 
Spæd med 4 ½ dl af den siede suppe. 
Smag saucen til med salt, peber og reven gulerod. 
Træk benene ud af kødstykkerne og skær kødet i pæne skiver. 
Server saucen til sammen med kogte kartofler.