(Til 4 personer)
4-6 æbler 
4 hele blommer
Kanel 
Rørsukker
Limecreme:
250 ml MAIZENA Cremefine Naturell 20%
Skallen og saften fra en lime
Rørsukker
Skær æblerne i både og fjern kernehuset. 
Halver blommerne og tag stenene ud. 
Læg frugterne i et ovnfast fad og vend dem lidt rundt. 
Drys med kanel og rørsukker efter behag og bag dem ved 225ºC i ca. 15 min. 
Riv skallen fra limefrugten ned i Cremefine Naturell og pres herefter saften i. 
Smag til med rørsukker. 
Server til de lune frugter.
Tips: Læg bagepapir i det ovnfaste fad inden frugten kommes i, så brænder den ikke på.
Prøv at røre passionsfrugt i Cremefine Naturell i stedet for lime. 
Bag æblerne uden blommer og server med friske hindbær til.
Server evt. med pisket Cremefine til Piskning i stedet for Cremefine Naturell.