
 
Kogte pølser smager efter manges mening allerbedst helt
friske fra pølsevognen. Grillpølser kan du med udmærket resultat tilberede
hjemme på havegrillen, hvor du oven i købet kan krydre dem efter egen lyst og
smag. 
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min. 
#
8 wiener- eller grillpølser 
2 stilke blegselleri 
1 stort løg 
½ grøn peberfrugt 
25 g smør 
1 ds legeret suppe 
tilsvarende mængde mælk 
2 dl reven emmentaler ost 
peber fra kværn 
½ porre, skåret i tynde skiver
4 skiver ristet bacon
*
1. Skær pølserne i tynde skiver. 
Skær blegsellerien i skiver og hak løget fint. 
Peberfrugten renses, kernerne fjernes og frugten skæres i små
terninger. 
2. Svits pølseskiver og grønsager i smør i en tykbundet
gryde. 
Når løgene er klare, tilsættes legeret suppe og mælken røres
i. 
Lad det koge i 5 min. 
3. Hæld den revne ost i og lad den smelte helt. 
Smag suppen til med friskkværnet peber. 
4. Suppen serveres meget varm, med porre- og bacondrys med
grovbrød til.