
 
En ganske enkel gryderet med pølser og peberfrugter. Pynt
med oliven og giv cremefraiche til. 
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min. Ikke fryseegnet
#
1 grøn peberfrugt 
1 gul eller rød peberfrugt 
1 mellemstort løg 
1 kartoffel 
30 g smør 
1 spsk olie 
1 spsk paprika 
2½ dl grønsagsbouillon (af terning) 
6-8 wienerpølser, skåret i stykker 
1 tsk madagascarpeber 
10-12 fyldte oliven 
1 dl cremefraiche
1 spsk hakket persille 
*
1. Rens peberfrugterne og skær dem i strimler. 
Pil og hak løget og skræl kartoflen. 
2. Svits løg og peberstrimler i smør og olie på en dyb
pande, til løgene er klare. 
Tilsæt paprika og hæld bouillonen over. 
3. Riv kartoflen på råkostjernet direkte ned i gryden. 
Lad det snurre i ca. 5 min. 
4. Tilsæt pølsestykker, peberkorn og halve oliven og varm
retten godt igennem. 
Serveres i panden. 
Kom en klat cremefraiche på og drys med hakket persille. 
5. Server kartoffelmos eller brød til og server resten af
cremefraichen i en skål ved siden af.