
Disse skønne pølser kan laves både i ovnen eller på grillen, så dem skal du vel prøve - er du alene så del opskriften med 4. 
Tilberedningstid: 15 min. Til 4 personer  
# Ingredienser
8-12 tykke frokostpølser 
1 løg 
1 stor syltet agurk 
1-2 tsk mild sennep
lidt brun farin 
4-6 tykke skiver mild ost 
8-12 skiver bacon 
* Tilberedning
1. Skær et snit på langs af pølserne, men ikke helt igennem.
2. Pil løget og hak det fint. 
Hak også agurken fint. 
Bland det i en skål og rør det sammen med senneppen. Smag til
med farin. 
3. Kom fyldet i pølserne. 
Skær osteskiverne en gang over på langs og læg en strimmel i
hver pølse. 
4. Sno en skive bacon om hver pølse. 
Hold den fast med tandstikker. 
5. Grill pølserne i ovnen (ellerover en havegrill) til
bacon'en er sprød. 
Vend dem en gang eller to. 
6. Ristede pølsebrød, evt. med hvidløgssmør, smager godt
til. 
 
I stedet for en salat kan du give rå grønsager til: 
radiser, agurkestænger, selleristilke og små tomater.