Logo

Paella med snegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Paella med snegle

250 g tørrede, hvide bønner

1 kylling, ca. 1,2 kg

salt og peber

2 løg

2 fed hvidløg

4 tomater

1 ¼ l hønsebouillon

24 snegle på dåse

250 g grønne bønner

½ tsk safrantråde

400 g paellaris

2 citroner

 

Udblød bønnerne i vand natten over.

Kog dem i ca. 1 time i kogende vand, hæld vandet fra, og lad dem dryppe af.

Skær kyllingen ud i stykker, og krydr med salt og peber.

Pil løg og hvidløg, og skær dem i tern.

Overhæld tomaterne med kogende vand, flå dem, fjern stilkfæste og kerner, og skær dem i tern.

Varm olien op på en pande, og steg kyllin­gestykkerne på begge sider i ca. 7 min.

Tag dem fra panden og sæt dem til side.

Kom løg, hvidløg og tomater på panden, og steg dem i ca. 10 min under omrøring.

Kom kyllingekødet tilbage på pan­den. Hæld bouillonen ved, og bring det i kog.

Lad sneglene dryppe af. Gør de grønne bønner i stand, og skær dem i mindre stykker efter behov.

Kom sneglene på pan­den sammen med begge typer bønner samt risen og rør det godt igennem.

Bland safran i.

Lad paellaen koge i ca. 20 min, til risen har optaget væden.

Tag panden fra varmen efter kogningen, og lad den hvile til­dækket (helst under en avis) i endnu 5 til 10 min.

Server retten i panden og med citronbåde til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her