Logo

Pancakes American

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Amerikanere kan godt lide skyskrabere - også til morgenmad: med tårnhøje stabler af luftige pancakes med saftig appelsin-ahornsirup

Amerikanere kan godt lide skyskrabere - også til morgenmad:

med tårnhøje stabler af luftige pancakes med saftig appelsin-ahornsirup

 

1 appelsin

2 dl appelsinsaft

1 dl ahornsirup

3 strøgne tsk bagepulver

200 g hvedemel

2,5 l mælk

1 spsk citronsaft

1 brev vaniljesukker

1 knsp salt

4 æg

smør til at stege i

 

Appelsinen skylles grundigt af med varmt vand, skallen skrælles tyndt (uden det hvide) og skæres i helt smalle strimler.

2 dl appelsinsaft og 1 dl ahornsirup varmes op i en lille gryde.

Ved stærk varme koges det ind til halvdelen.

Sæt gryden til side.

Bagepulver og hvedemel blandes.

Mælk, citronsaft, vaniljesukker, salt og  æg røres godt med elpiskeren.

Melblandingen tilsættes lidt efter lidt, og det hele røres langsomt glat.

1 spsk smør varmes op på en stor pande.

6 små portioner dej hældes på panden, og der drysses 1 tsk appelsinskalstrimler på hver.

Ved middel varme steges pandekagerne gyldenbrune i 3-4 minutter på hver side. Pandekagerne tages op, og proceduren gentages, indtil alle pandekager er bagt.

Dryp pandekagerne med appelsinsirup.

--

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• YoghurtisparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os