Logo

Pasta à la Baffi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Viderført fra Carbonara)
1 pk. flødeost naturel
1 bg. cremefraiche ½ l. 18%
1 pk. skinke smøreost
1-3 pk. røget bacon i skiver (efter behov)
500 g Pasta efter eget valg

Bacon skæres/klippes i mindre stykker og sprødristes på en pande.
Hæld cremefraiche, flødeost og skinke smøreost i en gryde og varm op
på lavt/mellem blus.
Efterhånden vil det blive en cremeagtig sauce.
Rør rundt og pas på det ikke bliver for varmt.
Når osten er helt opløst til en cremeagtig sauce hældes den ristede
bacon i med stegefedtet. Rør godt rundt.
Serveres straks med nykogt pasta.
Giv evt. et drys peber over.

Tips: Lidt af en kaloriebombe - men uhmmm dejligt :-)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.171 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her