Logo

Pikante forårsruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
400 g hvedemel
1 knsp. salt
2 æg
½ dl vand
2 spsk mad olie

Fyld:
2-3 forårsløg, finthakket
100 g friske bønnespirer
200 g kogt skinke
2 spsk tomatpure
3 spsk sojasauce
1 spsk honning
2 spsk Maizenamel
1 tsk fem-aroma pulver
Olie til friturestegning

Bland ingredienserne til dejen, og ælt dem godt sammen.
Rul dejen (tyndt) ud på et meldrysset bord, og skær den ud i kvadratiske plader.
Bland ingredienserne til fyldet, og smag det til.
Fordel fyldet ligeligt på dejkvadraterne og rul disse sammen.
Klem dejkanterne godt til.
Frituresteg dem i varm olie til de er gyldne.

Tips: det er lang det nemmeste at købe færdig dej.
Med hensyn til fyldet - så brug fantasien, tilsæt fx. rejer eller andet
efter personlig smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.691 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her