Logo

Pitabrød med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dressing:
2 dl cremefraiche 18%
2 spsk frisk, klippet purløg
3 spsk hakket, grøn peberfrugt
3 spsk tomatketchup
2 tsk sød chilisauce
½ tsk paprika
½ tsk groft salt
friskkværnet peber

Pitafyld:
50 g agurk i tynde stave
2 dl fintstrimlet hovedsalat (ca. 25 g)
100 g kogt skinke i tern
4 pitabrød

Dressing:
Bland cremefraiche med purløg og peberfrugt. Smag dressingen til med
tomatketchup, chilisauce og krydderier. Lad dressingen stå og trække
koldt i ca. 1 time.

Pitafyld:
Bland pitafyldet sammen. Varm pitabrødene som angivet på emballagen
og flæk dem halvt igennem. Kom ved serveringen pitafyld og dressing i.

Tips: Hakkebøf kan anvendes i stedet for skinke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.898 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her