Logo

Is med varm chokoladesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ liter madlavningsfløde 18%
75 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
½ liter vaniljeflødeis
5 knuste makroner (ca. 25 g)
4 spsk finthakkede hasselnøddekerner
8 syltede minipærer med stilk fra en dåse på (ca. 820 g)
 
Bring fløden i kog i en tykbundet gryde og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min.
Tag gryden af varmen og kom chokoladen i.
Rør til chokoladen er smeltet.
Varm atter chokoladesaucen op ved jævn varme og under omrøring.
Skær isen i 4 tykke skiver og hver skive i to trekanter.
Bland makroner og nødder i en dyb tallerken.
Vend halvdelen af is-trekanterne i makronblandingen.
Ved serveringen: Anret chokoladesauce, is og pærer på portionstallerkener og server resten af den varme chokoladesauce til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.840 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her