1 stor kylling ca. 1.2 kg  
3 spsk  hvedemel 
salt, peber 
3 løg 
4 tomater 
2 fed hvidløg 
1 grøn peberfrugt 
2 stilke bladselleri 
300 g  squash  
2 dl tør hvidvin 
1 dl vand med 1 hønsebouillonterning
 
Skær kyllingen i portionsstykker. 
Fjern skindet og vend stykkerne i hvedemel, krydret med salt og peber.
Pil løgene og skær dem i både, skær tomaterne i både. 
Pres hvidløgsfeddene. Skær peberfrugten i mindre stykker. 
Skær bladselleri og squash i skiver. 
Bland grønsagerne sammen og fordel dem i et ovnfast fad. 
Drys lidt salt og peber over. 
Indstil ovnen på 175ºC.
Brun kyllingestykkerne på alle sider i olie på en stegepande. 
Fordel kyllingestykkerne på grønsagerne i fadet. 
Kog panden af med hvidvin og bouillon og hæld det i fadet. 
Sæt fadet i ovnen i ca. 45 minutter eller til kyllingen er gennemstegt og 
gylden. 
Serveres med kogte ris.