Logo

Quick sugarpaste

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
0.3 dl pasteuriseret æggehvide (cirka 1 æggehvide)
1 spsk glukose
1 spsk vand
500 gram flormelis
 
Glukosen opløses i vandet, og der tilsættes æggehvide samt flormelis.
Det hele forarbejdes til en dej.
Tips: Som retningslinie skal man bruge følgende mængder sugarpaste
eller overtræksmarcipan
16 cm rund kage: cirka 500 gram sugarpaste eller overtræksmarcipan
22 cm rund kage: cirka 1000 gram sugarpaste eller overtræksmarcipan
30 cm rund kage: cirka 1750 gram sugarpaste eller overtræksmarcipan
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her