Logo

Quick sugarpaste

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

0.3 dl pasteuriseret æggehvide (cirka 1 æggehvide)
1 spsk glukose
1 spsk vand
500 gram flormelis
 
Glukosen opløses i vandet, og der tilsættes æggehvide samt flormelis.
Det hele forarbejdes til en dej.
Tips: Som retningslinie skal man bruge følgende mængder sugarpaste
eller overtræksmarcipan
16 cm rund kage: cirka 500 gram sugarpaste eller overtræksmarcipan
22 cm rund kage: cirka 1000 gram sugarpaste eller overtræksmarcipan
30 cm rund kage: cirka 1750 gram sugarpaste eller overtræksmarcipan
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.469 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her