Logo

Quick sugarpaste

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
0.3 dl pasteuriseret æggehvide (cirka 1 æggehvide)
1 spsk glukose
1 spsk vand
500 gram flormelis
 
Glukosen opløses i vandet, og der tilsættes æggehvide samt flormelis.
Det hele forarbejdes til en dej.
Tips: Som retningslinie skal man bruge følgende mængder sugarpaste
eller overtræksmarcipan
16 cm rund kage: cirka 500 gram sugarpaste eller overtræksmarcipan
22 cm rund kage: cirka 1000 gram sugarpaste eller overtræksmarcipan
30 cm rund kage: cirka 1750 gram sugarpaste eller overtræksmarcipan
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarber trifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os