Logo

Rå grønsager og valnøddedip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rå grønsager og valnøddedip


En lækker og nem dip med få ingredienser, der kan laves på få min. Her får du opskriften på en skøn dip, som gør det nemt og hyggeligt at spise grønsager ... Dyp dine grønsagsstænger i en dejlig cremet dip og livet bliver lidt sjovere! Du kan også komme friske urter i dippen.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryseegnet. 4 personer.

 

Dip:

75 g valnøddekerner

1-2 fed hvidløg

3 spsk olie

3 spsk citronsaft

1 stor kogt kartoffel

persille (eller frisk oregano)

salt og peber

Tilbehør: peberfrugter, radiser, bladselleri

*

 

Rist valnøddekernerne et par min på en tør pande og hak dem fint sammen med hvidløg i en lille hurtighakker eller foodprocessor.

Tilsæt olie, citronsaft og kartoffel.

Kør det til en jævn dip og spæd evt. med lidt koldt vand.

Smag til med salt og peber, tilsæt friskhakket oregano eller persille.

 

Server dippen til blandede rå grønsager.

Rens grønsagerne og skær dem i passende stykker.

Læg dem i isvand 10 min før servering så bliver de ekstra sprøde og lækre.

 

TIPS: Erstat eventuelt den kogte kartoffel med 200 g kogte kikærter eller hvide bønner (evt. fra dåse).

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her