Logo

Råcreme til trifli til fest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

del af buffet til ca 40 personer.

korn af 2 vaniljestænger
10 pasteuriserede æggeblommer
100 g sukker
2 l. piskefløde

Flæk vaniljestængerne, og skrab kornene ud.
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn grundigt, til sukkeret er opløst.
Pisk fløden til skum lige før serveringen, og vend de piskede æggeblommer i.
Skal tilberedes samme dag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.347 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her