Logo

Rødvinsdampede champignoner med koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 dl rødvin
500 g champignoner
salt og friskkværnet sort peber
3 spsk hakket, frisk koriander

Bring vinen i kog og reducér den med en tredjedel. Tør svampene og skær foden af. Læg dem i rødvinen sammen med 1 knsp salt og rigeligt peber. Bring igen vinen i kog og lad det hele simre i 5 min.

Serveres varme eller kolde, smagt til med koriander lige før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.068 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her