Logo

Rabarber- og yoghurtfool

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
450 g rabarber
2 spsk farin
1 spsk revet appelsinskal
1 spsk appelsinsaft
1 tsk stødt ingefær
6 dl yoghurt

Skær rabarberne i 2 ½ cm lange stykker. Kog rabarberne forsigtigt med sukkeret, appelsinskal, appelsinsaft og ingefær til de er meget bløde. Lad det blive helt koldt. Rør yoghurten i og lad det trække mindst 1 time. Servér.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her