Logo

Rabarber og kvan med smuldredej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarber og kvan med smuldredej

 

Skøn og nem rabarber og kvan dessert med hjemmelavet smuldredej og mandler. Desserten serveres med skyr eller sojayoghurt. Se opskriften lige her.

45 min. til 4 personer

#

10 stilke vinrabarber

3 stilke kvan, kan udelades

125 g speltmel

125 g rørsukker

100 g kokosolie eller smør

½ stang vanilje

100 g mandler

*

Sådan gør du

1. Skær rabarber i ca. 2 cm skrå skiver og hak kvanen groft.

2. Smør et ildfast fad med kokosolie eller smør og kom rabarber og kvan deri.

3. Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og bland dem med olie, sukker og mel.

Smuldr dejen over rabarberne.

4. Hak mandlerne groft og drys dem over.

5. Bag det hele ved 200 °C i ca en halv time.

6. Serveres med skyr eller sojayoghurt.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 993 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her