Logo

Rabarber suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg rensede rabarber i små stykker
2 l. vand
350 g rørsukker
1 flækket vaniljestang
1 citron i grove tern

Det hele kommes i en gryde som varmes op og det skal koge 10 minutter. Herefter skal det hele køles af natten over, hvorefter det sis. Serveres koldt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.065 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her