Logo

Rabarber trifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kompot:
500 g rabarber
250 g sukker
1 tsk Vanila

Fyld:
50 g makroner

Råcreme:
¼ liter piskefløde
1 æggeblomme
1 spsk flormelis
½ tsk Vanila

De skyllede rabarberstilke snittes fint, drysses med sukker og står lunt, til de safter. Kompotten varmes langsomt, koges sagte 10-15 min., til stilkene er møre og smages til med Vanila. Kompotten afkøles. Lige før serveringen kommes rabarberne over makronerne og hældes over med råcreme.
Råcreme: Æggeblomme, sukker og Vanila røres godt. Flødeskummet vendes forsigtigt i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her