Logo

Rabarbermarmelade Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g rabarber i små stykker

2 dl vand

300 g sukker

1 tyk skive citron

½ kanelstang

1 tsk Atamon

 

Vand, halvdelen af sukkeret, rabarber, citron og kanel sættes over ved jævn varme i 20-25 min.

Rør i gryden med jævne mellemrum.

Resten af sukkeret røres i til sidst.

Marmeladen kan evt. smages til med lidt honning.

Forrygende som dessert hvis du lige vender den op med kold flødeskum og groft knuste makroner.

Husk Atamon til glasset og 1 tsk til syltetøjet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her