Logo

Rabarbertærte med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
3 dl hvedemel
2 spsk sukker
1 tsk vanullesukker
100 g smør eller margarine
2 æggeblommer
evt. 1-2 spsk vand
 
Fyld:
400 g rabarber i tynde skiver
2 dl sukker
1 spsk majsstivelse eller kartoffelmel
 
Marengs:
2 æggehvider
¾ dl sukker
ca. ¼ dl mandelflager
 
Kom hvedemel, sukker, vaniljesukker og margarine i en foodprocessor.

Findel med kniven.
Saml dejen med æggeblommer og evt. vand.
Rul dejen ud og beklæd en tærteform hermed.
Prik tærtebunden med en gaffel.
Forbag tærtebunden 20 min. ved 175°C.
Fordel fyldet over bunden og kom marengs og mandelflager over.
Bag yderligere 10 min. ved 175°C.
 
Tips: Fyldet kan varieres alt sæsonens frugt, prøv fx. med hindbær, brombær eller stikkelsbær. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 8.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her