Dej: 
3 dl hvedemel 
2 spsk sukker 
1 tsk vanullesukker 
100 g smør eller margarine 
2 æggeblommer 
evt. 1-2 spsk  vand 
 
Fyld: 
400 g rabarber i tynde skiver 
2 dl sukker 
1 spsk majsstivelse eller kartoffelmel 
 
Marengs: 
2 æggehvider 
¾ dl sukker 
ca. ¼ dl mandelflager 
 
Kom hvedemel, sukker, vaniljesukker og margarine i en foodprocessor. 
Findel med kniven. 
Saml dejen med æggeblommer og evt. vand. 
Rul dejen ud og beklæd en tærteform hermed. 
Prik tærtebunden med en gaffel. 
Forbag tærtebunden 20 min. ved 175°C. 
Fordel fyldet over bunden og kom marengs og mandelflager over. 
Bag yderligere 10 min. ved 175°C.
 
Tips: Fyldet kan varieres alt sæsonens frugt, prøv fx. med hindbær, brombær eller stikkelsbær.