Logo

Rabarbertærte med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dej:
3 dl hvedemel
2 spsk sukker
1 tsk vanullesukker
100 g smør eller margarine
2 æggeblommer
evt. 1-2 spsk vand
 
Fyld:
400 g rabarber i tynde skiver
2 dl sukker
1 spsk majsstivelse eller kartoffelmel
 
Marengs:
2 æggehvider
3/4 dl sukker
ca. 1/4 dl mandelflager
 
Kom hvedemel, sukker, vaniljesukker og margarine i en foodprocessor.

Findel med kniven.
Saml dejen med æggeblommer og evt. vand.
Rul dejen ud og beklæd en tærteform hermed.
Prik tærtebunden med en gaffel.
Forbag tærtebunden 20 min. ved 175°C.
Fordel fyldet over bunden og kom marengs og mandelflager over.
Bag yderligere 10 min. ved 175°C.
 
Tips: Fyldet kan varieres alt sæsonens frugt, prøv fx. med hindbær, brombær eller stikkelsbær. 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Portvinsmarinerede sveskerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os