Logo

Rabarbertærte med marengslåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørdej:
240 g hvedemel
175 g smør
70 g sukker
1 æggeblomme
evt. 2 spsk vand

Fyld:
750 g rabarber
100 g sukker
3 spsk Maizenamel eller kartoffelmel

Marengs:
3 æggehvider
1 ½ dl flormelis

Kom hvedemel og smør i en skål.
Smuldr det grynet, tilsæt æggeblomme og evt. vand, hvis dejen er for tør.
Saml den hurtigt. Den skal ikke æltes.
Pak dejen i film og læg den i køleskabet i mindst en time.
Sæt ovnen på 200°C. Smør tærteformen.
Rul dejen ud og læg den i tærtefadet, rul kagerullen henover formens kant, så tærten bliver pænt afskåret.

Fyld:
Rengør rabarberne, snit dem fint og bland dem godt med sukker, og den
ene slags hvedemel.
Fordel rabarbestykkerne i tærteformen og bag tærten midt i ovnen et kvarters tid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her