Logo

Rodfrugtsuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g jordskokker
4 kartofler
½ stilk selleri blade rå
2 gulerødder
2 løg
50 g smør
1 spsk salvie
1 tsk bordsalt
1 tsk peber
1 ½ l grønsagsbouillon
 
Pynt: 4 spsk purløg
 
Jordskokker, kartofler, selleri og gulerødder skrælles og skæres i skiver.
Løgene skæres i tynde skiver.
Alle grønsagerne svitses i smør.
Når de er svagt gyldne, tilsættes salvie, salt, peber og bouillon.
Læg låg over gryden og lad alt snurre til grønsagerne er gennemmøre, ca. 1 time.
Tag grønsagerne op og purer dem, inden de kommes tilbage i suppen.
Ved serveringen gives et drys af purløg i hver tallerken suppe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her