Logo

Salat smørdampet med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Salat smørdampet med bacon

 

En god ide til sommerferien. Et let og grønt måltid anrettet på hver sin tallerken - det sparer opvask og tid. Til 4 personer Tilberedningstid: 25 min.

 

#

250 g bacon i skiver

1 stort fast salathoved

10 g smør

1½ dl bouillon

3 dl ærter, friske eller frosne

6-8 små tomater

salt

persille

4 hårdkogte æg

*

1. Steg baconskiverne sprøde og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Hæld baconfedtet væk.

 

2. Læg smørret på panden og svits salaten, der er skåret i ottendedele.

Tilsæt bouillon og ærter og lad grønsagerne snurre i 3 min.

 

3. Hæld tomaterne over med kogende vand. Lad dem stå 1 min. og flå dem.

 

4. Arranger salat, ærter, bacon og de hele, flåede tomater på en tallerken.

Pynt med halve, hårdkogte æg og drys med persille.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Egebladsalat, rødI sæson April til November
• Halloumi salatNyd den herlige friske smag i denne salat, som er fyldt med grillet ost og får smag af en...
• Kokkens salatChef's salad version med grønne bønner, fennikel og sorte oliven
• Indbagt is med marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!