Logo

Salat til vildt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Personer: 4

3 1/2 dl cremefraiche 18%
1 tsk stødt ingefær
1 tsk sukker
1/2 tsk groft salt
Fyld:
125 g champignoner, hakkede
80 g selleri i små terninger, letkogte
1 pære i små terninger

Bland cremefraiche med ingefær og smag dressingen til med sukker og salt.
Fyld: Vend champignoner, selleriterninger og pæreterninger i. Servér salaten til vildt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugt i råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os