Logo

Sellerisalat med gedeost og krydderurter.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Som selvstændig ret eller som tilbehør til fisk, fjerkræ eller kød.

1 saft fra 1 citron
1 frisk blandet krydderurter
1 stk sellerihoved
6 stængler blegselleri
75 g gedeost

Snit blegselleri fint og kom det i en skål.

Skræl selleri og snit det fint.

Vend det hele sammen med saft fra citron, finthakket krydderurter, olivenolie, salt og peber.

Lad det marinerer 10 minutter.

Ved servering “smuldres” gedeosten henover.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.270 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her