Logo

Senneps-kål med stegt flæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½-1 hvidkål i strimler
løg i tern/skiver
kartofler i tern
10 skiver røget skinke
10 skiver letsaltet flæsk
honning
honning sennep
vineddike - lys
bouillon - evt. vand og pulverbouillon
timian, salt, peber, allehånde
 
Kål og løg svitses til de begynder at blive klare og ikke brunt.
Tilsæt bouillon, kom kartoffelternene i og læg derefter flæsket på som
låg, det skal stå under låg og simrer i ca. ½ til ¾ time.
Tag flæsket op af gryden og sæt det i ovnen og stege ved ca. 170ºC i ca. ¾ time.
Kom blandingen honning sennep og vineddiken i gryden og bland det godt.
Kom de resterende krydderier i, samt skinketern/strimlerne i gryden.
Lad det så og simrer i lige så lang tid som flæsket er i ovnen.
Til sidst smages det til med salt, peber og evt. sukker.
 
Tips: Der kan bruges andet end røget skinke, fx. salami.
Man kan servere lidt groft rugbrød til, samt noget mørkt øl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her