2 svineskanke skåret fra køllen 
saft og reven skal af 1 citron 
2 fed hvidløg 
2 spsk  dijonsennep 
1 spsk  honning 
4 nelliker 
2 spsk  groft salt 
½ spsk  peber 
1 bundt salvie 
4 laurbærblade  
Findel samtlige krydderier i en morter eller i en foodprocessor, tilsæt citronsaft, honning og sennep efterhånden for at opnå en tæt pasta. 
Snit skankene grundigt i sværen ( ½ cm's mellemrum). 
Gnid krydderblandingen i snittene, pak skankene ind hver for sig i bagepapir. 
Luk papiret med hæftemaskine. 
Bag skankerne i tre timer ved 135°C. 
Pak dem ud (gem væden til sauce) og steg dem herefter sprøde ved 250°C. 
Lad kødet hvile i 10 minutter før det serveres, med sauce og grønsager som ved Skinkesteg, eller efter lyst.