
 
3-4 stk. Tilberedningstid: ca. 15 min. Hævetid, i alt: 3
timer. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet. 
 
#
15 g gær
3 dl vand
2 tsk salt 
ca. 500 g hvedemel (8 dl) 
æg til pensling
sesamfrø til drys
*
1. Udrør gæren i det lune vand. 
Tilsæt salt og kom melet i lidt ad gangen. 
Ælt dejen blank og smidig. 
 
2. Lad dejen hæve tildækket på et lunt sted i 2 timer. 
 
3. Ælt dejen sammen og del den i 3 eller 4 portioner. 
Rul hver til tynde stænger. 
 
4. Lad dem hæve på bagepladen belagt med bagepapir i ca. 1
time. 
Pensl dem med sammenpisket æg eller vand og snit dem med
barberblad eller skarp kniv.
Drys dem med sesamfrø inden bagningen.
 
Bag dem ved 235 °C i 15-20 min. 
Pas på sesamfrøene ikke bliver mørke.