Logo

Små kødspid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Små kødspid

En marinade giver kødet mere smag, end hvis man fx kun bruger krydderier.

 

700 g kød (kalv eller kylling)

1,5 dl olivenolie

8 cl tør sherry

2 tsk Pimento (spansk peber, fås på glas)

1 tsk spidskommen

salt og friskkværnet sort peber

 

Skær kødet i 2 cm store tern.

Rør en marinade af olivenolie, sherry, Pimento, spidskommen, salt og peber.

Hæld marinaden over kødstykkerne og lad dem trække i ca. 2 timer.

Sæt kødet på spid og gril spiddene ved middelstærk varme på en rist.

Du kan også stege spiddene på panden eller bage dem i ovnen i ca. 10 minutter, hvis du ikke har adgang til grill.

Spiddene pensles med resten af marinaden under grilning/stegning. Det giver en mere markant marinadesmag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.651 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her