Logo

Hele bagte ananas med granite og sprød ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor ananas

Lage:
600 g rørsukker
1 flaske rom
¾ l. vand
4 vaniljestænger
50 g ingefær 
 
Ingredienserne til lagen blandes og koges op.
Ananas skrælles og piqueers med vanilje.
Kommes derefter i ovnfast fad sammen med lagen i 3-4 timer ved 200ºC.
Ananassen skal vendes ofte under tilberedningen.
Derefter skal den afkøles og stilles i køleskab.
Den kan holde sig mør hele ugen.
Lagen kan man sætte i fryseren (granite) den kan bruges igen.
Kan evt. smages til med sukker og rom.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.721 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her