
 
Nyd de nye, små
rødbeder i juli måned - de er superlækre. 
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 20 min. Trækketid: 20 min. Ikke fryseegnet  (2 personer) 
 
#
½ kg små rødbeder 
1-2 skalotteløg
(finthakket) 
2 spsk
balsamicoeddike 
1-2 spsk olie 
1 bdt brøndkarse 
salt og peber 
*
 
Vask rødbederne og
lad rod- og stilkende sidde (ellers koger farven ud i vandet). 
Sæt dem over i
koldt, letsaltet vand og lad dem koge ved svag varme 15-20 min. - alt efter
størrelse. 
Læg dem straks i
koldt vand og gnid så skræller, top og bund af. 
Vend de lune
rødbeder i en skål med skalotteløg, balsamico, salt og peber. 
Lad dem trække 20
min. 
Vend brøndkarse og olie
i rødbederne og server som tilbehør til kød eller fisk. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin