1 kylling 
150 gram smør 
3 grønne chili 
3 fed hvidløg 
salt og peber 
skallen af en halv økologisk citron 
1 dl hvidvin
 
Tænd ovnen på 200ºC. 
Skær smørret i store klumper og læg det i en skål. 
Befri chilierne for kerner og hak dem fint. 
Hak hvidløget fint og riv citronskallen fint. 
Bland chili, hvidløg, citronskal og lidt salt i smørret. 
(Det er nemmest at bruge fingrene, så man får smørblandingen æltet 
godt sammen) 
Prop smørmassen ind imellem kyllingeskindet og kødet. 
Ved brysterne kan man ved hjælp af en skarp kniv få løsnet skindet, og 
derefter med fingrene få proppet smørmassen ind. 
Fyld også smør ind under skindet på kyllinge lårene. 
Sæt kyllingen i ovnen i et ovnfast fad. 
Drys med salt og peber, og tilsæt lidt hvidvin i bunden af fadet. 
Efter godt en time er kyllingen mør. 
Server den med et godt brød og grønne bønner, vendt med lidt af skyen 
fra bunden af kyllingefadet.