10 personer - brunch - hvem vil binde an med mere end 20-30 personer. 
5 røde peberfrugter 
1 spsk olivenolie 
½ tsk salt 
1 stilk timian 
10 mellemstore helt frisklagte æg 
friskkværnet peber 
evt. lidt høvlet parmesanost 
Tag fosigtigt stilken og frøstolen ud af hver peberfrugt og del dem i to lige store dele, så der er en smule skålfacon på hver. 
Tænd ovnen på 125°C, pensl peberfrugterne med olie, salt og peber, timian og sæt peberfrugterne i ovnen i 20 minutter. 
Når de er blevet let bløde, men stadig i facon, tages de ud og stilles side om side i et ovnfast fad (hertil kan man forberede dagen før og stille det hele i køleskabet) i et andet lidt større ovnfast fad med lidt kogende vand i bunden. 
Der kommes et helt nyudslået æg i hver peberfrugtskål, og begge fade dækkes med alufolie. 
Det stilles i ovnen ved 150°C i 8-10 minutter, til æggene er smilende. 
Serveres straks. 
Pynt evt. med parmesanost.