300 g hvedemel 
100 g smør/margarine 
50 g gær 
1 spsk sukker (25 g) 
½ tsk salt (2.5 g) 
1 æg 
1 dl mælk. 
 
Fyld: 
Remonce af 100 g smør/margarine 100 g brun farin 2 tsk kanel.  
Pynt: 
Glasur af 100 g flormelis og 1 spsk kogende vand. 
Mælken lunes, hældes i et fad - og heri opløses gæren. 
Hvedemel og de øvrige ingredienser blandes i. 
Det hele  æltes sammen til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted - tildækket. 
Dejen deles i to lige store  dele og rulles ud til to firkanter (ca. 30x30cm), hvorefter fyldet fordeles over hele  fladen. 
Drysses med kanel, rulles sammen som til roulade og skæres ud i 12 lige store  stykker, sættes på en smurt plade og trykkes flade, hæver ca. 20 min. på et lunt sted - tildækket. 
Pensles med æggestrygelse og bages på ovnens midterste rille ved 220°C (middel varme) i ca. 8 min. 
Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. 
Efter afkøling pyntes sneglene med glasur.
Dybfrysning: 
Brødet lægges i en plastpose eller pakkes ind i alufolie el.  frysefolie, 
mens det endnu er håndvarmt (ca. 42°) og opbevares i dybfryseren ved 
minus 18°. (Opbevaringstid ca. 6 mdr.)
Optøning: 
Ved stuetemperatur tager det 30-40 min. at optø brødet i fryse-emballagen. I en forvarmet ovn - 200° (middel varme) - optøes brødet på ca. 5 min.