2 spsk solsikkefrø 
1 dåse majs 
2 courgetter 
200 g hamburgerryg, ikke kogt 
100 g danablu 
3 æg 
2 ½ dl piskefløde 
½ tsk salt 
peber 
Vælg et stort fad. Fordel solsikkekernerne i fadet og tildæk. 
Rist kernerne på 650 watt i 2 minutter. 
Hæld majsene op i en sigte og lad dem dryppe godt af. 
Skyl courgetterne. Halvér dem på langs og skær i skiver. 
Skær kødet i strimler, og osten i små terninger. 
Bland majs, courgetteskiver, kød, ost og solsikkekerner sammen i fadet. 
Rør æggene sammen og tilsæt piskefløde og krydderier. 
Hæld æggeblandingen over grønsager og kød. 
Tildæk, og tilbered på 650 watt i 8 minutter. 
Stik lidt i æggemassen med en paletkniv, så det kan løbe ud til kanterne. 
Tildæk, og tilbered yderligere 7-8 minutter på 650 watt og servér. 
Retten er fyldig, så den behøver kun brød og en grøn salat til. 
Tips: I stedet for hamburgerryg, kan man bruge røget kalkunbryst.