Logo

Spid med salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spid med salat

 

Tilbered spiddene med okse, lamme- eller svinekød - det du bedst kan lide.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnede. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g hakket kød fx okse

1 løg (groftrevet)

1 fed hvidløg (knust)

2 spsk persille

1 spsk hakket mynte

¼ tsk spidskommen (stødt)

¼ tsk koriander (stødt)

salt og peber

1 spsk olie

Tilbehør:

2 naan eller pitabrød, grøn salat, tomater, agurk, yoghurt

*

 

Rør kødet sammen med løg og krydderier og form det til 4 aflange pølser.

Træk dem på spid og pensl med olie.

Steg dem på en varm grill eller grillpande i 8-10 min.

Vend dem nogle gange undervejs.

Server med blandet salat, lune naan eller pitabrød og yoghurt rørt sammen med lidt knust hvidløg og hakket mynte.

 

Spid med salat

 

TIPS: Brødene kan også bages i en varm grill med låg.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.880 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her